Γίνε συνεργάτης μας

/
Γίνε συνεργάτης μας

Γιατί  να Γίνεις Συνεργάτης της RE/MAX Plus:

Γιατί πρόκειται για μια εταιρεία διεθνούς προβολής, ένα παγκόσμιο δίκτυο.

Το ισχυρό brand της RE/MAX μπορεί να σου προσφέρει δυνατότητες ανέλιξης με συνεχείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την κατάρτισή σας ώστε να νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Προγραμματίζονται συνεχείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Προσωπικές πληροφορίες

  Γιατί να επιλέξω την REMAX Plus

  Παγκόσμιο Brand Name
  Η RE/MAX είναι το Νο1 κτηματομεστικό δίκτυο στον κόσμο με περισσότερους από 126.000 κτηματομεσίτες και 7.500 γραφεία σε πάνω από 100 χώρες

  Συνεχής Ποιοτική Εκπαίδευση
  Μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών προγραμμάτων κατάρτισης έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει το καλύτερο σε κάθε συνεργάτη της RE/MAX Plus, να αναπτύξει δεξιότητες, να μεταδώσει στρατηγικές και πολύτιμες γνώσεις, ενισχύοντας ως αποτέλεσμα την επιτυχία σου.

  Εταιρική Κουλτούρα Υποστήριξης & Βοήθειας
  Ένας για όλους, όλοι για έναν: στη RE/MAX βλέπουμε τους εαυτούς μας ως μια γιγαντιαία ομάδα. Οι συνεργάτες μας είναι δικτυωμένοι μεταξύ τους, βοηθούν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τις ιδέες και τις εμπειρίες τους

  Τεχνολογία & Marketing
  Η συνεργασία με τη RE/MAX Plus θα σου δώσει πρόσβαση σε εργαλεία τεχνολογίας και marketing που θα επιταχύνουν την πρόοδο σου ως συμβούλου ακινήτων.

  Υποστήριξη από Πιστοποιημένους Επαγγελματίες
  Η RE/MAX Plus διαθέτει ομάδα από πιστοποιημένους δικηγόρους, μηχανικούς & συμβολαιογράφους, διασφαλίζοντας το ταχύτερο κλείσιμο του συμβολαίου. Έτσι, ξέρεις πώς σε κάθε συμβόλαιο που θα κλείνεις θα έχεις την καλύτερη ομάδα μαζί σου.

  Επιβράβευση
  Η RE/MAX δεν βάζει ποτέ εμπόδια στους στόχους και στις φιλοδοξίες των συνεργατών της. Αντίθετα δίνει κίνητρα και επιβραβεύσεις σε αυτούς που θέλουν να ανελιχθούν στην κορυφή.

  Συχνές ερωτήσεις

  Εάν επιθυμείς να ασχοληθείς με ένα επάγγελμα που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα αλλά και καταξίωση ο χώρος του Real Estate σε περιμένει. Αγνοήστε τα στερεότυπα που κατά καιρούς έχεις ακούσει για τους μεσίτες τα οποία έχουν δημιουργηθεί από παλιές κακές πρακτικές. Επικεντρώσου στην αλήθεια γύρω από τον κλάδο των ακινήτων η οποία μόνο ανάπτυξη και πρόοδο έχει να επιδείξει. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο κλάδος ακινήτων ήταν από τους ελάχιστους που δεν υπέστη ιδιαίτερες ζημιές ενώ γρήγορα ανέκαμψε μετά τα συνεχόμενα lockdown.

  Μπες και εσύ λοιπόν δυναμικά ως σύμβουλος ακινήτων σε αυτόν τον τόσο δυναμικό κλάδο της οικονομίας και αξιοποίησε τις ικανότητές σου, τις γνώσεις σου αλλά πάνω από όλα τη διάθεσή σου για δουλειά. Μια δουλειά που εάν εσύ το επιθυμείς θα σου επιστρέψει στο μέγιστο την κάθε στιγμή αφοσίωσης

  Πέρα από τη διάθεση, για να ξεκινήσεις χρειάζεσαι επιπλέον ένα αξιόπιστο όνομα, ένα παγκόσμιο δίκτυο και συνεχή υποστήριξη που θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Καμία αναζήτηση: όλα αυτά τα βρίσκεις στη RE/MAX που εδώ και 40 χρόνια πρωτοπορεί στο Real Estate σε όλο τον κόσμο.

  Ο σύμβουλος ακινήτων είναι μια δουλειά με στόχους και ευτυχώς, η RE/MAX έβαλε το επάγγελμα αυτό στη θέση που του αξίζει αφού μέχρι πρότινος η αντίληψη που πολύς κόσμος είχε για τους κτηματομεσίτες δεν ήταν και τόσο κολακευτική – ειδικά στον ελληνικό χώρο όπου το Real Estate δεν ήταν και τόσο ανεπτυγμένο.

  Θέτοντας αυστηρά κριτήρια τόσο ως προς την ηθική όσο και ως προς την προσωπικότητα που πρέπει να έχει ένας σύμβουλος ακινήτων το δίκτυο RE/MAX ουσιαστικά κατάφερε να αναδείξει την αξία του επαγγέλματος. Επάγγελμα που στην ουσία έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και ο σεβασμός σε αυτές τις ανάγκες είναι πρώτιστης σημασίας για κάθε σύμβουλο ακινήτων της RE/MAX και κατά συνέπεια βασικός λόγος για να είναι το διεθνές κτηματομεσιτικό δίκτυο νούμερο 1 παγκοσμίως.

  Ένας σύμβουλος ακινήτων της RE/MAX είναι κάτι περισσότερο από το να ανοίγει πόρτες για πιθανούς αγοραστές ή ενοικιαστές. Ένας σύμβουλος ακινήτων σημαίνει έναν χρήσιμο επαγγελματία για την κοινωνία, ένα πρόσωπο που οι άνθρωποι στην περιοχή όπου κυρίως δραστηριοποιείται γνωρίζουν και σέβονται και, φυσικά, απευθύνονται σ’ αυτόν για κάθε τι που σχετίζεται με την αγορά ακινήτων.

  Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες επιχειρήσεις ακινήτων είναι ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν επαρκώς τους συνεργάτες τους, ειδικά εκείνους που δεν γνωρίζουν καλά τον χώρο και ενώ μπορεί να διαθέτουν όλα τα προσόντα για να φτάσουν ψηλά. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει στη RE/MAX η οποία από την πρώτη μέρα ίδρυσής της φρόντισε ακριβώς να προσφέρει στους συμβούλους ακινήτων της, είτε έμπειρους είτε νεοεισερχόμενους, όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν την καριέρα τους και να αναδειχθούν παραγωγικοί το συντομότερο δυνατό.

  Με τακτική εκπαίδευση τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο, εκδηλώσεις δικτύωσης, πολυάριθμα και ποικίλα εργαλεία και διαθέσιμα μέσα για ανεύρεση πελατών αλλά και έμπειρους συνεργάτες, πάντα πρόθυμους για να συμβουλέψουν και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο εκπαιδευτικό υπόβαθρο για να γίνεις σύμβουλος ακινήτων. Ειδικά στη RE/MAX χρειάζεται μόνο να φέρεις το κίνητρό σου, την προσωπικότητά σου και την αγάπη σας για την εξυπηρέτηση της κτηματομεσιτικής σου κοινότητας. Τα υπόλοιπα, θα σου τα παρέχουμε εμείς.

  Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός ή είσαι ταλέντο; Η RE/MAX προσφέρει ειδική εκπαίδευση στους πιο ικανούς συμβούλους ακινήτων δίνοντάς τους πρόσθετα κίνητρα για να ανέλθουν ακόμη πιο ψηλά στην κορυφή της επιτυχίας.

  Έαν θέλετε να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στο real estate πρέπει να μπείτε στην καλύτερη ομάδα.

  Η RE/MAX Plus από το 2006 που ιδρύθηκε συγκαταλέγεται ανελλειπώς στα top γραφεία της RE/MAX στην Ελλάδα. Στην ομάδα μας περιλαμβάνονται μερικοί από τους κορυφαίους συμβούλους ακινήτων στο εγχώριο real estate. Έχουμε τη μέθοδο και την εμπειρία να σε βοηθήσουμε να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς.

  Σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα δεν απαιτείται κάποιος συγκεκριμένος τίτλος σπουδών για να γίνεις σύμβουλος ακινήτων στην Ελλάδα. Το βασικό στοιχείο της επιτυχίας σου είναι η προσωπικότητα που έχεις και η θέληση σου να πετύχετε.

  Άλλωστε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της RE/MAX είναι τέτοιο θα σε βοηθήσει να αποκτήσειε τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και να καλλιεργήσεις τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του επιτυχημένου σύμβουλου ακινήτων.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart