Γίνε Συνεργάτης Μας

/
Γίνε Συνεργάτης Μας

Θέλετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση; Σας αρέσουν οι επαγγελματικές προκλήσεις; Είστε ήδη σύμβουλος ακινήτων και θέλετε να κάνετε το βήμα παραπάνω στην καριέρα σας;

Ελάτε στη RE/MAX Plus και συνδέστε την καριέρα σας με το νούμερο #1 κτηματομεσιτικό δίκτυο στον κόσμο.

Τι Κάνουν Οι Σύμβουλοι Ακινήτων;
Οι σύμβουλοι ακινήτων γίνονται η γέφυρα μεταξύ αγοραστών και πωλητών βοηθώντας τους με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουν. Στις βασικές δεξιότητες ενός επιτυχημένου μεσίτη ακινήτων περιλαμβάνονται η ικανότητα της διαπραγμάτευσης, το marketing, η μεθοδικότητα, η καλή επικοινωνία και η όρεξη για σκληρή εργασία.

Χρειάζονται Συγκεκριμένες Σπουδές Για Να Γίνετε Σύμβουλος Ακινήτων;

Αρκεί η νομοθεσία θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον προς το παρόν δεν απαιτείται κάποιος συγκεκριμένος τίτλος σπουδών για να γίνετε σύμβουλος ακινήτων στην Ελλάδα. Το βασικό στοιχείο της επιτυχίας σας είναι η προσωπικότητα που έχετε και η θέληση σας να πετύχετε.

Άλλωστε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της RE/MAX είναι τέτοιο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και να καλλιεργήσετε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του επιτυχημένου σύμβουλου ακινήτων.

Γιατί Να Συνεργαστείτε Με Τη RE/MAX Plus

Αν ο στόχος σας είναι να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά θέλετε και την ασφάλεια ενός παγκόσμιου brand name, ελάτε στη RE/MAX Plus.

Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου RE/MAX Plus περιλαμβάνει σύμβουλους ακινήτων που δεν βάζουν όριο στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Είναι η ιδανική ευκαιρία για άτομα που θέλουν να κάνουν καριέρα στο real estate, ενώ παράλληλα οικοδομούν τη δική τους επιχείρηση με την υποστήριξη του κορυφαίου παγκοσμίως κτηματομεσιτικού δικτύου.

Στη RE/MAX Plus θέλουμε οι συνεργάτες μας να έχουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Θέλουμε να γίνουν οι καλύτεροι στον κλάδο. Για να τους βοηθήσουμε στην πορεία της επιτυχίας και της εκπλήρωσης των στόχων τους, παρέχουμε στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και δομές υποστήριξης σε κάθε βήμα τους.

Οι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη online πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθά να παρακολουθούν το δίκτυο και τις αγγελίες των πελατών τους. Παρέχουμε επίσης ένα κέντρο πόρων με όλα το απαιτούμενο εκπαιδευτικό υλικό για την κατάρτιση και συμμόρφωση τους με τις αρχές του brand της RE/MAX και ένα κέντρο εκπαίδευσης που ονομάζεται RE/MAX University, διαθέσιμο 24/7, επειδή πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο εκπαιδεύονται, τόσα περισσότερα μπορούν να πετύχουν.

Ανεξάρτητα του αν είστε έμπειρος ή νέος σύμβουλος ακινήτων, στη RE/MAX Plus θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πάτε ψηλά. Στόχος μας είναι να δίνουμε στους συνεργάτες μας όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία από το δίκτυό μας.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart