Λίγα Λόγια Για Έμάς

/
Λίγα Λόγια Για Έμάς

Στη RE/MAX Plus Είμαστε Απόλυτα Αφοσιωμένοι Στην Υποστήριξη Των Συνεργατών Και Την Ικανοποίηση Των Πελατών Μας!

Στη RE/MAX Plus, ένα από τα κορυφαία μεσιτικά γραφεία στον τομέα του ακινήτου στα νότια προάστια της Αττικής, επιδιώκουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με μια εμπειρία που αρχίζει από τις αρχές του 2000, η RE/MAX Plus έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρο του real estate.

Ηγετική Θέση στο Real Estate

Το μεσιτικό γραφείο RE/MAX Plus έχει καταφέρει να αποκτήσει μια ηγετική θέση στον χώρο του real estate στα νότια προάστια της Αττικής. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν όλο το φάσμα του ακινήτου, από την αγορά και πώληση μέχρι την ενοικίαση και την αξιολόγηση ακινήτων. Στοχεύουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν τα ακίνητα των ονείρων τους.

Η Επιτυχία της RE/MAX Plus

Η επιτυχία της RE/MAX Plus οφείλεται στην προσπάθεια και την αφοσίωση της ομάδας μας. Με 30 έμπειρους συμβούλους ακινήτων, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια δυναμική ομάδα που ξεχωρίζει στον τομέα του real estate. Η στρατηγική που εφαρμόζουμε μας έχει βοηθήσει να παραμείνουμε ανάμεσα στα Top 4 Γραφεία του δικτύου της RE/MAX σε όλη την Ελλάδα. Αυτό μαρτυρά την εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες μας στην εταιρία και την ικανότητά μας να παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Η Ομάδα της RE/MAX Plus

Η ομάδα της RE/MAX Plus αποτελείται από έμπειρους συμβούλους ακινήτων που διαθέτουν την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Καθοδηγούμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της αγοραπωλησίας ή ενοικίασης ακινήτου, από την εύρεση του ιδανικού ακινήτου μέχρι την ολοκλήρωση των συναλλαγών. Επίσης, λαμβάνουμε συνεχή εκπαίδευση σύμφωνα με τις προδιαγραφές της RE/MAX Europe, προκειμένου να είμαστε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές του τομέα.

Η Ποιότητα της Συνεργασίας

Στη RE/MAX Plus, η συνεργασία αποτελεί βασική αξία για εμάς. Προσφέρουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, όπου οι συνεργάτες μας αισθάνονται εμψύχωση και έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν επαγγελματικά. Παρέχουμε συνεχή και ποιοτική υποστήριξη στους συνεργάτες μας, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Η συνεργασία είναι βασικό στοιχείο για την επίτευξη επιτυχίας στον χώρο του real estate.

Πιστοποιημένη Εξυπηρέτηση Πελατών

Η RE/MAX Plus είναι περήφανη για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που παρέχει στους πελάτες της. Οι συνεργάτες μας έχουν πιστοποιηθεί για την επάρκεια και την εξειδίκευσή τους στην κάλυψη των κτηματομεσιτικών αναγκών των πελατών. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις τους, είμαστε διαθέσιμοι για να τους παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις και να τους βοηθήσουμε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στον τομέα του ακινήτου.

RE/MAX Plus

Τι Προσφέρουμε Στους Πελάτες Μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες real estate για τους πελάτες μας. Με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα, συνεργαζόμαστε στενά με το δίκτυο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο αποτελείται από 75 γραφεία και περισσότερους από 800 συμβούλους ακινήτων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες σας.

Η πρώτη μας δέσμευση είναι η διατήρηση μιας ενημερωμένης βάσης δεδομένων με αξιολογημένους ξένους και Έλληνες αγοραστές ακινήτων. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους υποψήφιους αγοραστές τη δυνατότητα να εντοπίσουν το ακίνητο που ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Μέσω της τεράστιας μας βάσης δεδομένων, παρέχουμε πληροφορίες για ακίνητα και οικόπεδα για κάθε χρήση, καλύπτοντας έτσι τις πολύπλοκες ανάγκες των πελατών μας.

Ωστόσο, η παροχή των υπηρεσιών μας δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Καταρτίζουμε εξατομικευμένα marketing plans για κάθε ακίνητο που διαθέτουμε προς πώληση. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές προβολής και προώθησης ακινήτων, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ορατότητα και αύξηση των πιθανοτήτων πώλησης. Με τη χρήση της τεχνολογίας 3D Creation, παρουσιάζουμε τα ακίνητα με τρόπο πρωτοποριακό και ελκυστικό, ενώ οι φωτογραφίες 360° και οι επαγγελματικές βιντεοσκοπήσεις από έμπειρο φωτογράφο βοηθούν στην κατάλληλη παρουσίαση των ακινήτων στο διαδίκτυο.

Ένας από τους τομείς στους οποίους εξειδικευόμαστε είναι η διαχείριση και η προώθηση ακινήτων για ξένους αγοραστές που επιθυμούν να αποκτήσουν την Golden Visa. Κατανοούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μοναδικών κατοικιών στα νότια προάστια, οι οποίες είναι κατάλληλες για πώληση ή ενοικίαση. Η εξειδίκευσή μας σε αυτόν τον τομέα μας επιτρέπει να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Πέραν των παραπάνω, θέλοντας να διευκολύνουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της αγοραπωλησίας ακινήτου, παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών μας. Αναφέρονται παρακάτω ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

1. Εκτίμηση της τρέχουσας τιμής του ακινήτου: Σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκτιμητές, παρέχουμε μια αξιόπιστη εκτίμηση της αξίας του ακινήτου σας, προσφέροντας έτσι αξιόπιστες πληροφορίες για την τιμή πώλησης ή ενοικίασης.

2. Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών: Παρέχουμε την υπηρεσία έκδοσης ενεργειακών πιστοποιητικών για την πώληση και ενοικίαση ακινήτων. Αυτή η υπηρεσία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομοθεσίες και την ενημέρωση των πελατών μας σχετικά με την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου τους.

3. Τακτοποίηση ημιυπαίθριων χώρων: Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, προσφέρουμε υπηρεσίες τακτοποίησης ημιυπαίθριων χώρων, επιτρέποντας στους πελάτες μας να δημιουργήσουν έναν όμορφο και λειτουργικό εξωτερικό χώρο στο ακίνητό τους.

4. Έκδοση βεβαιώσεων περί μη αυθαιρεσίας: Παρέχουμε υπηρεσίες έκδοσης βεβαιώσεων περί μη αυθαιρεσίας, επιβεβαιώνοντας τη νομιμότητα των κατασκευών και εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

5. Νομικές συμβουλές: Σε συνεργασία με έμπειρους νομικούς συνεργάτες, παρέχουμε νομικές συμβουλές που σχετίζονται με την αγοραπωλησία ακινήτων. Εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν την απαραίτητη νομική υποστήριξη και θα είναι ενήμεροι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

6. Συμβολαιογραφικές υπηρεσίες: Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβολαιογραφικές υπηρεσίες για την ολοκλήρωση των συμβολαιακών διαδικασιών σχετικά με την αγοραπωλησία ακινήτων. Εξασφαλίζουμε τη σύνταξη και την επικύρωση των απαιτούμενων νομικών εγγράφων, εξασφαλίζοντας την ορθή εκτέλεση των συμφωνηθέντων όρων.

7. Υπηρεσίες στεγαστικής πίστης: Σε συνεργασία με τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ινστιτούτα, παρέχουμε υπηρεσίες στεγαστικής πίστης, βοηθώντας τους πελάτες μας στην εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης για την αγορά ακινήτου.

Στο σύνολο, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις πολύπλοκες ανάγκες των πελατών μας. Η επαγγελματική μας προσέγγιση, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας, μας επιτρέπει να ξεχωρίζουμε στον τομέα του real estate.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart