Λίγα Λόγια Για Έμάς

/
Λίγα Λόγια Για Έμάς

Στη RE/MAX Plus Είμαστε Απόλυτα Αφοσιωμένοι Στην Υποστήριξη Των Συνεργατών Και Την Ικανοποίηση Των Πελατών Μας!
Το μεσιτικό γραφείο RE/MAX Plus κατέχει ηγετική θέση στο real estate των νοτίων προαστίων της Αττικής. Με συνεχή παρουσία στον χώρο από τις αρχές του 2000, η RE/MAX Plus είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες real estate σε όλους τους πελάτες του.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το μεσιτικό γραφείο μας βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα στα Top 4 Γραφεία του δικτύου της RE/MAX πανελλαδικά. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της ομάδας μας, που αποτελείται από 30 έμπειρους συμβούλους ακινήτων, και της επιτυχημένης στρατηγικής που εφαρμόζουμε.

Η συνεργασία με τη RE/MAX Plus χαρακτηρίζεται από το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και την άρτια επαγγελματική οργάνωση. Προσφέρουμε συνεχή και ποιοτική υποστήριξη στους συνεργάτες μας με στόχο την δική τους εξέλιξη και επιτυχία. Όλοι οι συνεργάτες μας λαβαίνουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σύμφωνα με τις προδιαγραφές της RE/MAX Europe και έχουν πιστοποιηθεί για την επάρκειά τους στην κάλυψη των κτηματομεσιτικών αναγκών των πελατών μας.

Τι Προσφέρουμε Στους Πελάτες Μας
Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες real estate για τους πελάτες μας.

Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε στενά με όλο το δίκτυο της RE/MAX Ελλάς, που περιλαμβάνει 75 γραφεία και περισσότερους από 800 συμβούλους ακινήτων. Διαθέτουμε μια ενημερωμένη βάση με αξιολογημένους ξένους και Έλληνες αγοραστές ακινήτων. Επίσης, στους υποψήφιους αγοραστές, δίνουμε την δυνατότητα να βρουν το ακίνητο που επιθυμούν μέσα από μια τεράστια βάση ακίνητων και οικόπεδων για κάθε χρήση.

Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Καταρτίζουμε marketing plan για κάθε ακίνητο που διαθέτουμε προς πώληση. Χρησιμοποιούμε σύγχρονους τρόπους προβολής και προώθησης ακινήτων με 3D Creation, φωτογραφίες 360°, βιντεοσκοπήσεις από επαγγελματία φωτογράφο και διαφήμιση στο internet.

Είμαστε ειδικοί στη διαχείριση και προώθηση ακινήτων για ξένους αγοραστές με σκοπό την απόκτηση της Golden Visa. Διαχειριζόμαστε μοναδικές κατοικίες στα νότια προάστια που είναι κατάλληλες προς πώληση ή ενοικίαση.

Τέλος, θέλοντας να διευκολύνουμε τους πελάτες μας, προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες μέσω ειδικών συνεργατών μας:

-Εκτίμηση της τρέχουσας τιμής του ακινήτου από πιστοποιημένους εκτιμητές

-Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών που αφορούν πώληση και ενοικίαση ακινήτων

-Τακτοποίηση ημιυπαίθριων χώρων

-Έκδοση βεβαιώσεων περί μη αυθαιρεσίας

-Νομικές συμβουλές

-Συμβολαιογραφικές υπηρεσίες

-Υπηρεσίες στεγαστικής πίστης

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart