Ψάχνεις Ακίνητο;

/
Ψάχνεις Ακίνητο;

*Εγγυόμαστε την γρήγορη εύρεση του ακινήτου που επιθυμείς

Αν θέλεις να βρεις άμεσα το ακίνητό που επιθυμείς βρίσκεσαι στο σωστό μέρος

Έχεις επαγγελματική υποστήριξη όλα τα στάδια της αγοράς 

Ξέρουμε την αγορά ακινήτου καλύτερα από τον καθένα

Πλήρης στήριξη για εσάς από σύμβουλο ακινήτων του γραφείου μας

  Δεν βρίσκετε το ακίνητο που σας ταιριάζει; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης της Remax θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Γιατί να επιλέξω την REMAX Plus

  Βρες αξιόλογα ακίνητα
  Έχουμε συγκεντρώσει τα έγγραφα τους & γνωρίζουμε την κατάσταση τους, μειώνοντας την πιθανότητα δυσάρεστων εκπλήξεων.

  Δες το ακίνητο που σε ενδιαφέρει στο κινητό σου
  Με εικονική περιήγηση 360°, κατόψεις & βίντεο drone θα είναι σα να έχεις ήδη δει το ακίνητο πριν ακόμα το επισκεφθείς. 

  Ένας άνθρωπος μας είναι πάντα δίπλα σου
  Από την πρώτη επικοινωνία ως την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ένας εξειδικευμένος σύμβουλός ακινήτων της RE/MAX Plus θα είναι δίπλα σου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

  Απόκτησε πρόσβαση σε δεδομένα της αγοράς
  Με την Remax Plus έχεις πλήρη ενημέρωση για το που κυμαίνονται οι τιμές στη περιοχή που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα o προσωπικός σου σύμβουλος σε βοηθά αξιολογώντας την εμπορικότητα της περιοχής.

  Νομική, τεχνική & συμβολαιογραφική κάλυψη
  Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους δικηγόρους, μηχανικούς & συμβολαιογράφους, διασφαλίζοντας το ταχύτερο κλείσιμο του συμβολαίου. Έτσι, μειώνουμε το συνολικό κόστος για σένα και εγγυόμαστε την έγκυρη μεταγραφή του ακινήτου στο όνομά σου.

  Ψηφιακή Προέγκριση Δανείου
  Σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες, τρέχουμε για εσένα όλη τη διαδικασία για να διασφαλίσουμε ότι θα εγκριθεί το δάνειό σου.

  Συχνές ερωτήσεις

  Γιατί στην RE/MAΧ Plus δεν σου βρίσκουμε απλά το ακίνητο που ονειρεύεσαι, αλλά σου παρέχουμε μια συνολική εμπειρία μέχρι την τελική υπογραφή του συμβολαίου. Πώς;

  Παρέχοντάς σου μια εξειδικευμένη ομάδα από δικηγόρους, μηχανικούς και συμβολαιογράφους, που αναλαμβάνει όλη την διαδικασία αγοράς του ακινήτου μέχρι να πάρεις τα κλειδιά στο χέρι, ενώ αναλαμβάνουμε να συντονίσουμε εμείς κάθε τους ενέργεια. Έτσι, εσύ δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αφού όχι μόνο τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς.

  Γιατί η έμπειρη ομάδα μας θα σε συμβουλέψει για την ιδανική επένδυση ακινήτου, αφού γνωρίζουμε τις τρέχουσες και αναδυόμενες τάσεις για κάθε περιοχή της Αθήνας και ειδικά τα Νότια Προάστια με την συμβολή της τεχνολογίας και των δεδομένων.

  Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου, εξειδικευμένο σύμβουλο ακινήτων της RE/MAX Plus. Ο συνεργάτης μας είναι εκεί για να σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ακίνητο στην τιμή που το θέλεις, να αναλάβει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, να συντονίσει όλες τις νομικές, τεχνικές και συμβολαιογραφικές πράξεις που απαιτούνται, εφόσον το επιλέξεις, και τέλος να σου δώσει συμβόλαιο και κλειδί στο χέρι.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart