4 Λόγοι για να Συνεργαστείτε με τη RE/MAX Plus
/
/
4 Λόγοι για να Συνεργαστείτε με τη RE/MAX Plus

4 Λόγοι για να Συνεργαστείτε με τη RE/MAX Plus

Όσοι εργαζόμαστε στον τομέα του real estate ξέρουμε πώς η ημέρα της υπογραφής των συμβολαίων για ένα ακίνητο είναι μόνο ένα μέρος της δουλειάς μας. Το περισσότερο -και αυτό που δεν φαίνεται- περιλαμβάνει καθημερινές επισκέψεις και εκτιμήσεις σε ακίνητα, επικοινωνία με πελάτες, συνεργασία με το δίκτυο της RE/MAX και πολλά άλλα.

Οι σύμβουλοι ακινήτων της RE/MAX Plus είναι επαγγελματίες που διαχειρίζονται το δικό τους πελατολόγιο, ασχολούνται ενεργά με το marketing και τις πωλήσεις και χτίζουν τη δική τους επιχείρηση. Εάν έχετε την ισχυρή θέληση να πετύχετε, στο μεσιτικό γραφείο μας θα βρείτε τις καλύτερες συνθήκες για να το κάνετε.

Στη συνέχεια παραθέτουμε 4 από τους σημαντικότερους λόγους για να κάνετε αυτό το βήμα.

1) Είστε Αφεντικό του Εαυτού σας

Κάθε σύμβουλος ακινήτων της RE/MAX «τρέχει» την δική του ανεξάρτητη επιχείρηση. Η πρόοδος και η επιτυχία της είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε νέους τρόπους για να μεγαλώσετε το πελατολόγιο της και να φροντίσετε τη φήμη της. Ως ένας ικανός σύμβουλος ακινήτων εξαρτάται από εσάς να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας και να τους οδηγήσετε στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

2) Έχετε Αξιόπιστη Βοήθεια

Εργασία υπό την αιγίδα του Νο1 δικτύου κτηματομεσιτικών γραφείων στον κόσμο σημαίνει ότι μπορείτε να εργάζεστε με τον τρόπο που θέλετε, ενώ ταυτόχρονα επωφελείστε από την συσσωρευμένη εμπειρία, την εκπαίδευση που παρέχει και την ομάδα του. Οι συνεργάτες του RE/MAX Plus έχουν στη διάθεση τους ένα τεράστιο δίκτυο έμπειρων επαγγελματιών που θα τους βοηθήσει να προωθήσετε την επιχείρησή τους. Ως συνεργάτες μας θα είστε ανεξάρτητοι, αλλά ποτέ δεν θα νιώσετε μόνοι σας.

3) Ρυθμίζετε το Πρόγραμμά σας

Ίσως μέχρι τώρα να εργαζόσασταν σε επιχειρήσεις που το ωράριο σας δυσκόλευε να ζείτε άνετα την προσωπική σας ζωή. Ως σύμβουλος ακινήτων της RE/MAX Plus μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας από το σχολείο, να τα παραλάβετε μετά από την προπόνηση τους, να κάνετε τα ψώνια σας και να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας ανάμεσα σε όλα αυτά. Θα ρυθμίζετε το πρόγραμμα της εργασίας σας σύμφωνα με τις δικές ανάγκες. Και αυτό σημαίνει σίγουρα περισσότερο χρόνο για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.

4) Κανείς Δεν Σταματάει την Πρόοδο σας

Μολονότι όλοι μπορεί να θέλουν να είναι αφεντικό του εαυτού τους και να διαμορφώνουν το δικό σας πρόγραμμα, μόνο ένας πραγματικός επιχειρηματίας αξιοποιεί απόλυτα την ελευθερία για να βελτιώσει την ζωή του.

Εάν έχετε κουραστεί να διαπιστώνετε ότι η ανέλιξη σας βαλτώνει μέσα στην εταιρική ιεραρχία και άλλοι να καρπώνονται τα αποτελέσματα της δικής σας προσπάθειας, είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσετε τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου της RE/MAX. Αναγνώριση των προσπαθειών σας και συνεχής επιβράβευση (ηθική και οικονομική) των επιτυχιών σας είναι το κίνητρο που δίνει σε όλους τους συνεργάτες της για να προοδεύουν.

Στη RE/MAX Plus o δρόμος για την πρόοδο της επιχείρησής σας είναι αποκλειστικά δικός σας και είναι στο χέρι σας να τον διασχίσετε!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart