Θέλεις να Γίνεις Μεσίτρια; Δες τι Πρέπει να Κάνεις!
/
/
Θέλεις να Γίνεις Μεσίτρια; Δες τι Πρέπει να Κάνεις!
Θέλεις να γίνεις μεσίτρια ακινήτων με την REMAX Plus; Μια συναρπαστική καριέρα σε περιμένει

Θέλεις να Γίνεις Μεσίτρια; Δες τι Πρέπει να Κάνεις!

Αν ψάχνεις την απάντηση στο ερώτημα «Τι πρέπει να κάνω για να γίνω μεσίτρια;» δες εδώ όλη τη διαδικασία που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πρώτα βήματα προς την επιτυχία.

O χώρος του Real Estate είναι μια άριστη επαγγελματική επιλογή για γυναίκες. Είναι ένας τομέας όπου μια γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει τη δική της ατομική επιχείρηση, να είναι αφεντικό του εαυτού της , να ορίζει το ωράριο εργασίας της και κυρίως, να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της. Είναι ένα επάγγελμα, εν ολίγοις που δίνει την ευκαιρία στη γυναίκα να είναι δημιουργήσει τόσο μια λαμπρή καριέρα όσο και μία επιτυχημένη οικογένεια.

Εάν επομένως είστε γυναίκα που αρχίζει να εξερευνά μια σταδιοδρομία στα ακίνητα, παρακάτω θα βρείτε τον τρόπο για να μπείτε στον συναρπαστικό χώρο του Real Estate. Τι ακριβώς χρειάζεται θα το βρείτε παρακάτω έχοντας επιπλέον στο μυαλό σας και μία ακόμη σημαντική πτυχή: Πέρα από τις υπόλοιπες συνθήκες που θα αναζητήσετε στο κτηματομεσιτικό γραφείο που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε, φροντίστε να είναι και μία επιχείρηση φιλική προς τη γυναικεία μεσιτεία, να υποστηρίζει ιδιαίτερα την ανάπτυξη των γυναικών και να σας παρέχει όλα εκείνα τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε σε μία κοινωνία που ακόμη η γυναίκα δεν υποστηρίζεται 100% ως επαγγελματίας. Και αυτό σίγουρα θα σας το προσφέρει η RE/MAX Plus που φημίζεται τόσο για την πληθώρα των μέσων που διαθέτει απλόχερα προς τους συνεργάτες της όσο και για τη συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξή τους στην επαγγελματική τους πορεία ανεξαρτήτως φύλου.

Επικοινωνία με τη RE/MAX Plus

Το πρώτο βήμα για να μπει μια γυναίκα στο χώρο του Real Estate είναι να βρει ένα κατάλληλο κτηματομεσιτικό γραφείο. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, πέρα από την αξιοπιστία στην κτηματαγορά σημαντική είναι η συμβολή του γραφείου ως προς τα εφόδια και την υποστήριξη στο γυναικείο φύλο. Στην προκειμένη περίπτωση, φροντίστε στο ραντεβού που θα ζητήσετε με τον ίδιο τον broker να θέσετε ερωτήματα που σας απασχολούν προκειμένου να διαπιστώσετε την υποστήριξη στη μεσιτεία γένους θηλυκού. Έτσι, μεταξύ των ερωτήσεων σχετικά με τις απαιτήσεις της δουλειάς μπορείτε επίσης να ρωτήσετε:

• Ποια είναι τα κριτήρια του broker σας όταν πρόκειται να αναθέσει υποθέσεις υψηλών απαιτήσεων;

• Ποιοι είναι οι τρόποι καθοδήγησης που παρέχει το γραφείο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες μεσίτες;

• Υπάρχουν κάποια παραδείγματα μεσιτριών που αναδείχθηκαν μέσα από το συγκεκριμένο γραφείο και στην προκειμένη περίπτωση τη RE/MAX Plus;

Αρχική εκπαίδευση

Όπως ήδη πιθανόν να γνωρίζετε, το νομικό πλαίσιο δεν ζητά κάποια συγκεκριμένη ειδίκευση για να ξεκινήσετε να εργάζεστε στον χώρο του Real Estate. Χρειάζεται μόνο η αποφασιστικότητα, μια ισχυρή προσωπικότητα και φυσικά, η εκπαίδευση.

Μετά το ραντεβού επομένως με τον broker και την αποσαφήνιση κάθε απορίας, το επόμενο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε να εκπαιδεύεστε ως μεσίτρια.

Και τι ποιο κατάλληλη επιλογή η RE/MAX Plus για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα – αλλά και τα επόμενα; Στη RE/MAX εξάλλου θέλουμε οι κτηματομεσίτες μας να έχουν το προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού και να είναι επιτυχημένοι στο να καθιερωθούν ως οι καλύτεροι στον κλάδο. Για να τους βοηθήσουμε σε αυτή την πορεία προς την επιτυχία θέσαμε σε εφαρμογή τα πιο πρόσφατα εκπαιδευτικά προγράμματα και πρωτοποριακές δομές υποστήριξης. Μεταξύ άλλων οι μεσίτες μας έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθά να παρακολουθούν το δίκτυο και τις καταχωρίσεις πελατών τους. Παρέχονται επίσης όλα τα απαραίτητα εργαλεία και το υλικό για τη συνεχή σας εκπαίδευση.

Έκδοση μεσιτικής άδειας

Η άδεια άσκησης επαγγέλματος της ειδικότητας του Κτηματομεσίτη-Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων χορηγείται από το Εμπορικό Επιμελητήριο έπειτα από πενταετή προϋπηρεσία σε μεσιτικό γραφείο. Επικουρικά και χωρίς να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση μπορείτε να εγγραφείτε και στον Σύλλογο Μεσιτών Αττικής (ή γενικά της περιφέρειας που ανήκετε).

Μετά επομένως την αρχική εκπαίδευση η προεγγραφή στο επιμελητήριο γίνεται με την προσκόμιση της φωτοτυπίας της αστυνομικής σας ταυτότητας και του απολυτηρίου Λυκείου ή/και των ανώτερων πτυχίων που κατέχετε.

Την προεγγραφή σας στο επιμελητήριο θα την καταθέσετε και στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και αφού κάνετε έναρξη εκεί θα προβείτε στην αρμόδια ΔΥΟ για να κάνετε έναρξη/μεταβολή εργασιών με κωδικό δράσης ΚΑΔ 68311000.

Η διαδικασία απόκτησης της μεσιτικής άδειας ολοκληρώνεται με την υποβολή στο Επιμελητήριο της αντίστοιχης αίτησης και των εγγράφων καθώς και το αντίστοιχο τέλος. Μέσω του Επιμελητηρίου γίνεται τέλος και η εγγραφή στο ΓΕΜΗ η οποία είναι απαραίτητη για να εργάζεστε ως επαγγελματίας μεσίτρια.

Συνεχής εκπαίδευση

Ακόμη και μετά τη απόκτηση της επαγγελματικής σας άδειας ως μεσίτρια η RE/MAX Plus παραμένει στο πλευρό σας για τη συνεχή σας εκπαίδευση καθώς πιστεύουμε σθεναρά ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις τόσο περισσότερο κερδίζεις. Έτσι, ως συνεργάτιδα του δικτύου μας θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούνται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα διάρκειας τριών ωρών.

Γνωστοποίηση και προώθηση της ιδιότητας σας ως μεσίτρια

Είτε ασκούσατε πριν τη μεσιτεία ένα άλλο επάγγελμα είτε επιλέξατε το Real Estate για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σταδιοδρομία σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωστοποιήσετε σε φίλους και γνωστούς την ιδιότητά σας. Κατ’ αρχάς θα χρειαστείτε μια επαγγελματική κάρτα στην οποία το λογότυπο της RE/MAX θα σας παρέχει επιπλέον αίγλη αφού ο κάθε ενδιαφερόμενος θα ξέρει ότι συνεργάζεστε με το πλέον γνωστό και ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο μεσιτικών γραφείων στον κόσμο.

Για να προωθήσετε περαιτέρω την προσωπική σας επιχείρηση, μπορείτε επιπλέον να αξιοποιήσετε όλες τις σύγχρονες μεθόδους προβολής. Ειδικότερα το Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το Linkedin προσφέρονται για να κάνετε το όνομα και τη δουλειά σας ευρέως γνωστά.

Πέρα από το Διαδίκτυο φροντίστε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο –ειδικά στην αρχή της καριέρας σας- για να τηλεφωνείτε σε γνωστούς και φίλους, να παρακολουθείτε σεμινάρια για το real estate αλλά και να μάθετε τα πάντα για την περιοχή όπου θα δραστηριοποιηθείτε. Μείνετε στη διάθεση των υποψήφιων πελατών κάθε στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, η RE/MAX Plus θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας συμβουλέψει και να στηρίξει την όποια προσπάθειά σας.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart