Συνεργαστείτε με το Καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο στα Νότια Προάστια
/
/
Συνεργαστείτε με το Καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο στα Νότια Προάστια
Αν ψάχνετε ποιο είναι το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στα Νότια Προάστια και στην Αθήνα για να συνεργαστείτε, καλώς ήρθατε στη REMAX Plus.

Συνεργαστείτε με το Καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο στα Νότια Προάστια

Αν ψάχνετε ποιο είναι το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στα Νότια Προάστια και στην Αθήνα για να συνεργαστείτε, καλώς ήρθατε στη REMAX Plus. Είτε είστε υποψήφιος μεσίτης είτε πωλητής ακινήτου αφιερώστε λίγα λεπτά για να μας γνωρίσετε.

Η αγορά ή η πώληση ενός σπιτιού είναι πιθανώς η μεγαλύτερη και πιο σημαντική συναλλαγή που μπορεί να κάνει ο μέσος πολίτης. Πρόκειται επομένως για μία εξαιρετικά σημαντική επένδυση η οποία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς επαγγελματισμό και γνώση. Γι’ αυτό τόσοι πολλοί εμπιστεύονται τη RE/MAX: την πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία Real Estate παγκοσμίως με πορεία που πλέον φτάνει τον μισό αιώνα. Για περισσότερα από 19 χρόνια η RE/MAX είναι ο νούμερο 1 κτηματομεσιτικός οργανισμός και στην Ελλάδα. Γεγονός που με τη σειρά του εξηγεί γιατί τα κατά τόπους γραφεία που φέρουν το ισχυρό αυτό όνομα στο λογότυπό τους είναι πάντα στην κορυφή. Επομένως, εάν κάποιος επιθυμεί να απευθυνθεί είτε για συνεργασία είτε για αγοραπωλησία με το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στα Νότια Προάστια της Αθήνας η απάντηση είναι απλή: «RE/MAX Plus».

Γιατί Να Γίνετε Μεσίτης Στη RE/MAX Plus

Εργάζεστε ήδη ως επαγγελματίας μεσίτης ακινήτων ή επιθυμείτε να εισέλθετε στον συναρπαστικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο του Real Estate; Σε κάθε περίπτωση η RE/MAX Plus προσφέρει έναν εντελώς νέο και έξυπνο τρόπο για νααπογειώσετε την καριέρα σας.

Παρέχοντας την καλύτερη εκπαίδευση, διοικητική υποστήριξη και στρατηγική μάρκετινγκ, οι μεσίτες και οι σύμβουλοι ακινήτων της RE/MAX Plus είναι ελεύθεροι να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα: να πουλήσουν ακίνητα.

Οι σύμβουλοι ακινήτων RE/MAX Plus απολαμβάνουν, πέρα από το πρεστίζ της επαγγελματικής τους ταυτότητας, μοναδικά προνόμια που κατά συνέπεια συμβάλλουν στην ολοένα ανάπτυξη τους.

Οι επιτυχημένοι μεσίτες μας είναι εξάλλου και ο λόγος που η RE/MAX Plus κατατάσσεται στην κορυφή της αγοράς των Νοτίων Προαστίων, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο επιτυχημένα γραφεία σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό φυσικά, συμβάλλουν πολλοί παράγοντες, με πρωταρχικό εκείνο της εκπαίδευσης: Παρέχουμε στους συνεργάτες μας αποκλειστικά εργαλεία και εκπαίδευση για να διασφαλίσουμε ότι έχουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ηγηθούν, στην πορεία, στον χώρο του Real Estate. Το RE/MAX University είναι η καινοτόμος σχολή εκπαίδευσηςτης RE/MAX, αφιερωμένη στη συνεχή ενημέρωση των Μεσιτών και Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας. Η μέθοδος είναι πραγματικά πρωτοποριακή: Από διά ζώσης μαθήματα με καταρτισμένους εκπαιδευτές και πρακτικές ασκήσεις, έως επιτόπιες ενημερώσεις με παρεμβάσεις ειδικών και ενημέρωση συνεδρίων και από εικονικές αίθουσες διδασκαλίας (Webinars) μέχρι τη δυνατότητα πρόσβασης στο δίκτυο 24/7 ώστε όλοι να προσαρμόζουν την εκπαίδευση στο πρόγραμμα τους.

Επιπλέον, ένας μεσίτης στη RE/MAX Plus είναι εμπειρογνώμονας στον κλάδο των ακινήτων ο οποίος μπορεί να δουλεύει ανεξάρτητα αλλά ουσιαστικά δεν είναι μόνος αφού έχει πάντα στο πλευρό του το καλύτερο μεσιτικό γραφείο. Έτσι, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με καταξιωμένους και βραβευμένους επαγγελματίες της RE/MAX, οι οποίοι είναι πάντα ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να επιτύχουν μεγάλες επιτυχίες στον τομέα των ακινήτων. Σε ένα περιβάλλον με βαθιά κίνητρα, οι σύμβουλοι της RE/MAX Plus είναι πολύ πιο παραγωγικοί από ό,τι αν εργάζονταν εντελώς ανεξάρτητα.

Καμία ανησυχία για το ύψος του κεφαλαίου ή τον χρόνο που χρειάζεστε: Στη RE/MAX Plus μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την καριέρα σας με περιορισμένη επένδυση. Παράλληλα, και καθώς θα βλέπετε τον εαυτό σας να εξελίσσεται δυναμικά, θα δείτε τις προμήθειές σας να εκτινάζονται στα ύψη. Οφέλη, που ενώ θα έχετε αποκτήσει μέσα από το ομαδικό πνεύμα που αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο στη RE/MAX Plus, θα απολαμβάνετε εντελώς μόνοι σας, αφού κάθε επιτυχία συμβάλλει στην εξέλιξη του δικού σας επαγγελματικού προφίλ και όχι για τη μεγαλύτερη ισχυροποίηση κάποιου ηγέτη.

Μη χάνετε επομένως χρόνο και αδράξτε τη μοναδική αυτή ευκαιρία για το μέλλον σας: Στη RE/MAX Plus θα έχετε μια γρήγορη και δυναμική επαγγελματική πορεία εκκίνησης και ανάπτυξης. Ακόμη και αν είστε εντελώς αρχάριοι, έπειτα από μία αρχική περίοδο καθοδήγησης, θα έχετε όλα τα διαπιστευτήρια για να γίνετε έμπειροι σύμβουλοι ακινήτων και να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα χάρη στην υποστήριξη ενός καινοτόμου, διάσημου και συνεχώς αναπτυσσόμενου δικτύου.

Πουλάτε Ακίνητο Στα Νότια Προάστια; Ελάτε Στη RE/MAX Plus

Δεν έχει σημασία τι είδους ακίνητο θέλετε να πουλήσετε: Έχουμε τον κατάλληλο σύμβουλο για εσάς. Είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε την πώληση στην καλύτερη δυνατή τιμή και στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Όσο υπέροχο ωστόσο και αν είναι το σπίτι σας, δεν είναι τόσο εύκολο να το πουλήσετε – ακόμη και αν βρίσκεται στα Νότια Προάστια, μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές στη χώρα μας. Και αυτό, γιατί υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη που συχνά παραβλέπονται λόγω έλλειψης εμπειρίας ή εξειδίκευσης.

Η επιλογή της RE/MAX Plus για να πουλήσετε το ακίνητό σας σημαίνει να επωφεληθείτε από την εμπειρία άκρως επαγγελματιών συμβούλων που θα σας υποστηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πωλήσεων, εξασφαλίζοντάς σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μαζί με τον συνεργάτη σύμβουλο ακινήτων της RE/MAX Plus που θα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό σας θα αποφασίσετε από κοινού τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για να πουλήσετε το σπίτι σας με τον πλέον κατάλληλο συνδυασμό από ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών προώθησης και διαφήμισης.

Χάρη στο καινοτόμο μοντέλο πωλήσεών μας, το σπίτι σας όχι μόνο θα έχει μέγιστη ορατότητα εντός του δικτύου RE/MAX, αλλά και μεταξύ όλων των επαγγελματιών του Real Estate, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους της πώλησης αλλά και αίροντας κάθε εμπόδιο που όλο και προκύπτει κατά τη διαδικασία μιας αγοραπωλησίας.

Ο καθορισμός της αξίας του ακινήτου σας είναι επίσης άκρως σημαντικός: μια λανθασμένη εκτίμηση θα μπορούσε να οδηγήσει τους πιθανούς αγοραστές σε άλλα ακίνητα, παρατείνοντας σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο πώλησης.

Για το λόγο αυτό, η εκτίμησή μας βασίζεται πάντα στις συνθήκες του ακινήτου, την τοποθεσία και τα χαρακτηριστικά του και στη εις βάθος γνώση μας για την αγορά ακινήτων προκειμένου να προσδιορίσουμε την πιο σταθερή τιμή της αγοράς.

Επιπλέον, οι σύμβουλοί του μεγαλύτερου μεσιτικού γραφείου στα Νότια Προάστια, της RE/MAX Plus, θα φροντίσουν για όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν το ακίνητό σας, τα οποία εξασφαλίζουν κατόπιν στενής συνεργασίας με τεχνικούς και νομικούς.

Έτσι, καμία ανησυχία για την πολεοδομική μελέτη και την κτηματογράφηση, για τυχόν διορθώσεις ή για σύνταξη απαραίτητων συμβάσεων που θα διασφαλίζουν την όλη διαδικασία της αν αγοραπωλησίας, από το ντεμπούτο στην αγορά μέχρι το σφίξιμο των χεριών και τις υπογραφές.

Συνεργαστείτε Με Το Καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο Στα Νότια Προάστια

Αναρωτιέστε αν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η RE/MAX Plus είναι υπερβολικά; Είναι λογικό να υπάρχει κάποιους είδους αμφιβολία, ειδικά εάν δεν έχετε συνεργαστεί ξανά μαζί μας. Ωστόσο η RE/MAX Plus έχει αποδείξει έμπρακτα την υπεροχή της. Υπεροχή που έχτισε με πολλή σκληρή δουλειά από το 2006 που εγκαθιδρύθηκε στον Άλιμο. Αλλά και υπεροχή που τόσα χρόνια εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων επιβεβαιώνουν: όσοι επέλεξαν τη RE/MAX Plus για να πουλήσουν την ιδιοκτησία τους κέρδισαν τα μέγιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και κυρίως, ξέγνοιαστα.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart