Σε τι Διαφέρει Ένας Καλός Από Έναν Επιτυχημένο Μεσίτη;
/
/
Σε τι Διαφέρει Ένας Καλός Από Έναν Επιτυχημένο Μεσίτη;
Ένας επιτυχημένος μεσίτης ακινήτων δεν είναι προϊόν τύχης. Στη REMAX Plus έχοντας χτίσει την καριέρα πολλών επιτυχημένων μεσιτών, ξέρουμε τη συνταγή αι σας την παρουσιάζουμε.

Σε τι Διαφέρει Ένας Καλός Από Έναν Επιτυχημένο Μεσίτη;

Ένας επιτυχημένος μεσίτης ακινήτων δεν είναι προϊόν τύχης. Στη REMAX Plus έχοντας χτίσει την καριέρα πολλών επιτυχημένων μεσιτών, ξέρουμε τη συνταγή και σας την παρουσιάζουμε.

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο προφανώς έχετε σκεφτεί μια καριέρα ως μεσίτης. Και πολύ καλά κάνετε γιατί πρόκειται για ένα επάγγελμα με άριστες προοπτικές και μέλλον. Ωστόσο, πρέπει ταυτόχρονα να αναρωτηθείτε: Θέλετε να γίνετε απλώς ένας μεσίτης/μεσίτρια ή μήπως προτιμάτε την απόλυτη επιτυχία στο επάγγελμα;

Προτού αγχωθείτε μήπως δεν έχετε τα κατάλληλα προσόντα, έχετε υπόψη ότι η διαφορά δεν είναι θέμα έμφυτων ικανοτήτων, αλλά θέλησης και μεθοδολογίας. Επομένως, αν έχετε επιλέξει να ασχοληθείτε με τη μεσιτεία, μην αρκεστείτε στην απόκτηση του τίτλου αλλά εκμεταλλευτείτε το επάγγελμα αυτό που δίνει την ευκαιρία να φτάσει κανείς πραγματικά ψηλά.

Παρακάτω, θα σας δείξουμε επομένως πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος στον κλάδο των ακινήτων. Και, αφού θα έχετε μάθει τα βασικά μυστικά, θα βρείτε πληροφορίες για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την εκπληκτική δυνατότητα που προσφέρει ειδικά η RE/MAX Plus στους χιλιάδες νέους μεσίτες να γίνουν επιτυχημένοι ήδη από τα πρώτα τους βήματα.

Πώς Διαφοροποιούνται Οι Σπουδαίοι Από Τους Καλούς Μεσίτες

Όπως είπαμε, υπάρχει διαφορά από έναν καλό μεσίτη και από έναν σπουδαίο μεσίτη. Και για να γίνει κάποιος σπουδαίος χρειάζεται τακτική. Τι κάνουν επομένως οι σταρ της μεσιτείας για να αγγίξουν την κορυφή;

Η πρώτη και πλέον βασική απάντηση είναι ότι χρησιμοποιούν μεθόδους μάρκετινγκ για να προωθήσουν το όνομά τους. Ειδικότερα, οι πιο επιτυχημένοι κτηματομεσίτες εμπορεύονται τον εαυτό τους στην περιοχή τους και κάνουν γνωστή την επωνυμία τους τόσο στους μεσίτες όσο και στους δυνητικούς πελάτες. Για να γίνει αυτό, οι περισσότεροι επιτυχημένοι μεσίτες έχουν μια συνεχή ροή περιεχομένου και πληροφοριών σχετικά με το τι ακριβώς κάνουν, πώς οργανώνουν τη δουλειά τους και γιατί ο τρόπος που εργάζονται έχει σημασία για τους πελάτες αλλά και για τους άλλους μεσίτες.

Ακολουθούν τέσσερις τρόποι για να προωθήσετε τον εαυτό σας:

• Φροντίστε να έχετε το δικό σας επαγγελματικό website και ανανεώνετέ το συχνά με καινούργιες αναρτήσεις: Ενημερώνετε τους αναγνώστες σας για τυχόν αλλαγές στην αγορά ακινήτων και προσφέρετε πολύτιμες πληροφορίες που σχετίζονται με τον κλάδο των ακινήτων, την πώληση καθώς και τη χρηματοδότηση.

• Δημιουργήστε καμπάνιες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Στείλτε τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας σε ένα email. Στόχος σας πρέπει να είναι η προσέγγιση νέων πελατών και η διατήρηση της επαφής με προηγούμενους πελάτες σε περίπτωση που χρειάζονται τις υπηρεσίες σας.

• Αλληλεπιδράστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Μοιραστείτε σχετικό με την αγορά περιεχόμενο και διατηρείστε επαφή με πελάτες σε πλατφόρμες όπως το LinkdedIn, το Facebook και το Twitter.

• Κοινοποιήστε τις καταχωρίσεις σας: Στείλτε email με τις τρέχουσες καταχωρίσεις σας και τις αναθέσεις που αναλάβατε πρόσφατα.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις βέλτιστες πρακτικές, το όνομά σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο της αγοράς. Και το πιο σημαντικό, θα δείξετε στους πελάτες σας ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας.

Οι Μεγάλοι Μεσίτες Είναι Πελατοκεντρικοί

Οι επιτυχημένοι μεσίτες προσπαθούν πάντα να κάνουν περισσότερα για να είναι αποτελεσματικοί και διαθέσιμοι για τους πελάτες τους. Ως κτηματομεσίτης, δεν αρκεί να είστε καλός στην εκτίμηση της αγοράς και τις διαπραγματεύσεις χρειάζεται να συμπεριφέρεστε και καλά στους πελάτες σας: Άλλωστε δεν υπάρχει πελάτης που δεν επιδιώκει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Επιπλέον, η γνώμη των πελατών σας έχει άμεσο αντίκτυπο στις ενέργειές σας και στη φήμη που έχετε δημιουργήσει γύρω από το όνομά σας.

Πώς μπορείτε να είστε πελατοκεντρικοί: Οι παρακάτω πρακτικές θα σας βοηθήσουν να έχετε άψογη επαφή και σχέση με τους πελάτες σας:

1. Οργανώστε Τον Τρόπο Που Θα Επικοινωνείτε Μαζί Τους

• Επικοινωνήστε με σαφήνεια και βεβαιωθείτε ότι κάνετε περισσότερα από μια απλή προσέγγιση.

• Να είστε προνοητικοί και όχι αντιδραστικοί προβλέποντας τις ανάγκες των πελατών σας και βοηθώντας τους προτού το ζητήσουν. Αυτό θα δείξει στους πελάτες σας ότι αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα.

2. Αφήστε Τους Πελάτες Σας Να Σας Βοηθήσουν

Όπως προείπαμε, η επιτυχία σας εξαρτάται από το πόσο καλά εξυπηρετείτε τους πελάτες σας, οπότε όταν κάνετε εξαιρετική δουλειά, αφήστε τους να σας βοηθήσουν επίσης. Παρακάτω, θα δείτε πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Το μάρκετινγκ του εαυτού σας και το να είστε πελατοκεντρικοί είναι εξαιρετικοί τρόποι για να κρατήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους, αλλά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν. Οι πελάτες μπορούν να σας βοηθήσουν παραπέμποντάς σας στους φίλους και την οικογένειά τους. Αυτές οι παραπομπές είναι ιδιαίτερα πολύτιμες επειδή η οικογένεια και οι φίλοι θα εμπιστεύονται την παραπομπή και επομένως είναι πιο πιθανό να σας ακολουθήσουν. Τελικά, η ενθάρρυνση των παραπομπών θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ουσιαστικά το βιβλίο της επιχείρησής σας. Ήτοι:

• Θα κερδίσετε μαρτυρίες πελατών, κάτι που ανοίγει την πόρτα σε μια αξιόπιστη σχέση.

• Θα χτίσετε την αξιοπιστία σας μέσα από τις καλές κριτικές των άλλων για τη δουλειά σας.

• Θα έχετε την ευκαιρία να μάθουν όλοι την προσωπικότητά και την επωνυμία σας ώστε να σας προτιμούν κάθε φορά που χρειάζονται μεσίτη/σύμβουλο ακινήτων.

Πώς Μπορεί Η RE/MAX Plus Να Απογειώσει Την Επιτυχία Σας

Το πρώτο και μεγάλο πλεονέκτημα της συνεργασίας με τη RE/MAX Plus είναι ότι θα αποκτήσετε κάρτα συνεργάτη με το λογότυπο της πλέον μεγάλης κτηματομεσιτικής εταιρείας. Ήδη, επομένως το όνομά σας θα αποκτήσει αίγλη ενώ οι δυνητικοί πελάτες σας θα σας εμπιστευτούν πιο εύκολα, ακόμη και πριν αποκτήσετε την εμπειρία που χρειάζεται ένας νέος μεσίτης.

Έπειτα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους της RE/MAX Plus θα αντιληφθείτε ότι στην πορεία σας θα έχετε πραγματικά αξιόλογους συναδέλφους, πρόθυμους να σας βοηθήσουν σε κάθε σας βήμα. Βασιστείτε επομένως στην εμπειρία και τη γνώση που έχουν οι παλαιότεροι και επιτυχημένοι συνάδελφοί σας και γίνετε και εσείς χάρη στη βοήθεια αυτή κορυφαίοι μεσίτες.

Φυσικά, η RE/MAX Plus έχει πολλαπλούς τρόπους να σας στηρίζει και να σας υποστηρίζει. Και σ’ αυτή την προσπάθεια συμπεριλαμβάνονται ειδικά σεμινάρια απόκτησης δεξιοτήτων και γνώσεων τα οποία παρακολουθούν όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να επιτύχουν. Και σ’ όλα αυτά, προσθέστε την πρόσβαση σε μία μεγάλη βάση δεδομένων, τόσο πληροφοριών όσο και δυνητικών πελατών.

Πάνω από όλα όμως, είναι η δυνατότητα που σας δίνει η RE/MAX Plus να ανοίξετε τα φτερά σας μέσα από την τακτική να σας βοηθά ως συνεργάτη της αλλά και ταυτόχρονα να νιώθετε ότι είστε ανεξάρτητος επαγγελματίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες και την εκπαίδευση που προσφέρει η RE/MAX Plus; Επικοινωνήστε μαζί μας και αφαιρέστε από την καριέρα σας τα όρια στην επιτυχία.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart